Bloemwerk

Bloemwerk op maat voor speciale momenten

Bloemwerk op maat

Naast de bloemen die je in de tuin kunt plukken maak ik ook graag bloemstukken op maat. Je kunt bij mij terecht voor allerlei soorten bloemwerk. Ik gebruik hiervoor onder andere de bloemen die in de Pluktuin heb staan. Bij wensen voor andere bloemen haal ik die bij de bloemist.

Ik vind het fijn om een goede afstemming te hebben over het stuk. Graag nodig ik je uit om bij de Pluktuin te komen zodat we samen een rondje door de tuin kunnen lopen. Alle bloemen die jij mooi vindt kun je dan gewoon aanwijzen. Natuurlijk komen we telefonisch en met voorbeelden ook een heel eind.

Feesten en partijen

Houd je van veldboeketten? Maak een ruimte nog mooier door bloemen toe te voegen. Veldboeketten zijn ontzettend kleurrijk en vol met verschillende soorten bloemen. Perfect om een locatie helemaal af te maken. Neem contact op en laat weten wat jouw/jullie wens is. 

Trouwboeket

Door de jaren heen heb ik al veel bruiden blij gemaakt met een veld-trouwboeket. Wil je graag een bruidsboeket dat net even iets anders dan de standaard? Neem dan contact op en dan gaan we samen jouw droom boeket maken.

Rouwwerk

Ik vind het heel bijzonder als ik een rouwboeket mag maken. Ik werk graag met verschillende bloemen en materialen. Ik help graag met meedenken om het werk persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Neem gerust contact op

Sluit Menu