Kosten/tips

Kom gezellig langs!

Openingstijden

Voor dit jaar zijn we gesloten met de zomertuin. In 2020 gaan we weer open met de Tulpentuin. Wil je graag de kas huren? Dat kan het hele jaar door, neem hiervoor gerust contact op.

Kosten

De entree van de Pluktuin is gratis. Het plukken van een veldboeket kost rond de 8,50. Pluk je een groot of klein boeket, dan is de prijs hiernaar. Pinnen is mogelijk. 

Ook hebben we een kas waarin er de mogelijkheid is om even lekker te zitten. In de kas is eten en drinken te koop. We hebben koffie, thee en Flevosap. Altijd is er ook een verse versnapering gemaakt.

Hoe werkt het plukken?

Wij hebben een knipschaar voor je klaarliggen, daarmee ga je de Pluktuin in. Je mag elke bloem plukken die je wilt. Zo kun je precies de bloemen plukken die jij mooi vindt. Het is belangrijk dat je de bloem zo lang mogelijk afknipt, zo dicht mogelijk bij de grond plukken dus. Als je helemaal tevreden bent met je geplukte bloemen pakt Hanneke ze voor je in, zo komt jouw boeket veilig thuis.  

Honden

Er zijn helaas geen honden of andere dieren toegestaan in de Pluktuin.

Dierenweitje

We hebben verschillende dieren bij de Pluktuin. In het weitje lopen tamme konijnen en kippen rond die het heel leuk vinden om geaaid te worden.

Openbaarvervoer

Omdat de Pluktuin op een best afgelegen boerderij ligt kun je er niet komen met het openbaar vervoer. Als je in de buurt woont en je houdt van fietsen raden we je zeker aan om op de fiets te komen. Het is een prachtig stuk door de Flevopolder.

Sluit Menu