Tulpentuin

Home / Tulpentuin

Tulpentuin

Naast de Pluktuin hebben we ook elk jaar een tulpentuin. Dit jaar hebben we de Tulpentuin uitgebreid tot 80.000 tulpenbollen met 250 verschillende soorten! Als de tulpen in bloei staan mogen ze natuurlijk geplukt worden. 

Je bent elke dag welkom! In de Tulpentuin wil ik de mogelijkheid bieden om zelf je eigen persoonlijke boeket tulpen te komen plukken. Verser kan niet! Dit zul je ook merken aan de kwaliteit van de bloem. Je mag elke tulp naar wens plukken. Kom gezellig langs om een boeket te plukken voor jezelf of verras iemand anders ermee.

Tulpenroute

In Dronten zijn veel Tulpenvelden te vinden. Tijdens de Tulpenroute kun je een route wandelend, fietsend of met de auto afleggen om deze kleurrijke tulpenvelden te bekijken.

Na het succes van de Tulpenroute van vorig jaar in Swifterbant, wordt de tweede editie groter aangepakt. De Tulpenroute wordt uitgebreid met twee nieuwe routes. De route van Biddinghuizen gaat langs Hanneke's Pluktuin. Je krijgt hierdoor de gelegenheid om niet alleen de prachtige tulpen te bekijken, maar ook daadwerkelijk zelf de tulpen te plukken en natuurlijk mee naar huis te nemen!

Klik hier voor de routes, meer informatie, nieuwtjes en leuke weetjes over de Tulpenroute.

Tulpentuin